Vi har flyttet inn!

Endelig, 3,5 år etter at råbygget sto klart, har vi flyttet inn på det nye soverommet vårt. Overgangen fra det midlertidige soverommet (der vi måtte gå sidelengs for å komme forbi sengen) til denne suiten er enorm. Vi nyter plassen, takhøyden og utsikten. Her er det godt å være! Spesielt fornøyde er vi med blåfargen på veggen. Rommet er såpass stort at det ville blitt for klinisk med hvitt, og vi ville ha en dempet, beroligende blånyanse som er fin uansett tid på dagen. Etter 10 (eller var det 15?) bokser med prøvemaling satt den endelig.

Oljemaleriet har vi handlet hos Stavern Kunstgalleri. Svigermor har sydd gardinene, en stor takk til henne! Seng og nattbord kommer fra Slettvoll, nattbordslamper og stålampe Tolomeo fra Artemide  Taklampa er fra Moooi. Inntil videre gjør verandastolen fra Ikea nytte for seg som lesestol.

Fortsatt gjenstår det imidlertid litt før rommet er helt ferdig: Helfigurspeil skal henges opp, og det skal bygges rammelister til kunst og fotografier på den lange veggen inn til rommet. Garderobedører må vi spare til, og som en midlertidig løsning har vi hengt opp lingardiner.

masterbedroom31

masterbedroom32

masterbedroom33

masterbedroom34

masterbedroom35

masterbedroom36

masterbedroom37

masterbedroom38

Dette innlegget ble publisert i Interiør, Soverom. Bokmerk permalenken.

2 svar til Vi har flyttet inn!

  1. Julie sier:

    Hei! Det var en flott farge på veggen! Kan jeg sporre hva den heter/fargekode? Og hvor kjøpte du/merkenavn på putetrekkene/stor putene/sengeteppe? Vi skal pusse opp soverommet vårt eventuelt, og de bildene her var virkelig inspirerende 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s