Forberedelser

Før byggestart er det et noen ting som må ordnes. Boden står akkurat der vi skal bygge, så den må flyttes. På grunn av store mengder is var det ikke mulig å støpe noe nytt fundament. Heldigvis var det to fjelltopper som stakk opp hvor jeg kunne feste bolter. I framkant ble det en «Reodor Felgen» løsning med gjengestang slik at bjelken kan jekkes opp etterhvert som isen smelter. Så får det heller bli støping senere.

FundamentTilBoden

Inngangsdøra i kjelleren var ganske sliten. Heldigvis var det samme størrelse som hovedinngangsdøra. Nå er den flyttet til kjelleren. Etterhvert skal vinduet til venstre byttes ut med en balkongdør og vinduet til høyre gjøres litt større, men det får bli et annet år.
FlyttetDør

Dette innlegget ble publisert i Hus. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s