Ventilasjon i kjelleren

Planen er å lage vaskerom i kjelleren med tørkeplass for tøy. Det krever skikkelig ventilasjon, men ventilasjonsaggregatet står på loftet. Dessverre var det ingen steder å føre ventilasjonsrør fra loftet og ned til kjelleren. Eneste mulighet var derfor et eget aggregat for kjelleren. Det er bare kjeller under en tredjedel av huset, så det er begrenset med plass for slike ting. Derfor har vi tatt sjansen på å installere det ute under verandaen og isolere godt. Ventilasjonsaggregatet er Pingvin fra Envervent. Isolert med 10cm XPS plater.

VentilasjonKjeller

Dette innlegget ble publisert i Ventilasjon. Bokmerk permalenken.

2 svar til Ventilasjon i kjelleren

  1. Semming sier:

    Spennde, har du noe erfaring med Envervent fra før? Går nok bra med isolasjonen rundt

    • Hallvard sier:

      Ja, loftsaggregatet er også fra Enervent. Har fungert helt fint. Fikk rask respons fra Noram Produkter som forhandler dette i Norge, så da valgte jeg det også denne gangen. Har vært ned mot -10 grader her nå uten at det har skapt problemer, så isolasjonen ser ut til å gjøre jobben.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s