Basseng

Tidlig i sommer trengte ungene et nytt plaskebasseng. Ett på tilbud til 300 kr ble innkjøpt. Men, det viste seg å være en smule større enn det forrige. 2500 liter for å være nøyaktig. Det var alt for stort til å ha på verandaen, så det ble satt på plenen foran huset. Men, der var bakken alt for skrå, så da måte det bygges en terrasse. Så mye vann tar også veldig lang tid å fylle. Det nyttet ikke å fylle hver gang som på det forrige. Da trenger man en filterpumpe for å holde vannet rent. Og så kjemikalier da. Vannet må jo varmes for at noen skal orke å bade der. Kjøpte solfangere fra Biltema. De fungerer faktisk ganske bra. Vannet kommer opp i 24 – 27 grader på en solrik dag, selv med knapt 20 grader i lufta.

Selv om det ble ganske dyrt etter hvert var det en god investering. Ungene har badet nesten hver dag. Perfekt for sommeren i Norge hvor det er langt mellom stranddagene.

Dette innlegget ble publisert i Hage. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s